Okulumuz

Ock

Her geçen gün önemi artan dijital güvenlik kavramının yetişmekte olan yeni neslin mutlak en önemli ihtiyacı olacaktır. Okulumuz; bu bilinçle yapmış olduğumuz güvenli internet kullanımındaki farkındalık çalışmalarıyla Avrupa Okul Ağı'na bağlı  ''eSafety Label'' tarafından verilen "eSafety Label Bronze Etiketi" kazanmıştır. Uluslararası alanda geçerli olan bu etiket okullara uluslararası platformlarda öncelik ve prestij kazandırmaktadır.

*eSafetyLabel, aralarında ülkemizin de bulunduğu, Avrupa´nın 34 ülkesinin Eğitim Bakanlıklarının üye olduğu EuropeanSchoolnet tarafından, okulları ve öğrencileri internetin zararlarından korumak amacıyla 2012 yılında uygulamaya konulmuştur.

Okul Aile Birliği 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Tahmini Bütçe

Epçiler Ortaokulu Okul Aile Birliği Hesap Numarası

Okulumuzun hizmet standartları

EPÇİLER  ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMETLERİ STANDARTLARI

Ock

Okulumuz, 1942 yılında İlkokul olarak açıldı. Eğitim-öğretim 1968 yılına kadar köy odasında yapıldı.1968 yılında iki derslikli ve iki öğretmen lojmanlı İlkokul binası yaptırıldı. 1998 yılına kadar eğitim-öğretim bu okulda yapıldı.17 Eylül 1997 tarihinde okulumuz İlköğretim Okuluna dönüştürüldü.