Ara

Çevrenin korunmasına katkıyı da hedefleyerek enerji kaynaklarının ve enerjinin kullanımında verimliliğin artırılması amacına yönelik önlemler içeren afişleri inceleyerek farkındalık kazanabilirsiniz.

Ara

Okulumuzda 2021-2022 eğtim öğretim yılıyla birlikte 21.yy becerileri içinde yer alan kodlama ve robotik çalışmalarına başlandı. 7.sınıf öğrencilerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz uygulamalarla öğrencilerimizin robotik ve kodlama mantığını anlaması ve ileride özgün materyaller üretebilecek kabileyete ulaşması hedeflenmektedir.

Kas

Öğretmenlerimiz gençlerimizin yetişmesinde en değerli ve fedakar kahramanlarımızdır. Bu onurlu mesleği ifa eden tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.

Kas

10 Kasım 1938'de ebediyete irtihalinin 83.yıl dönümünde yurdumuzun kurtarıcısı ve Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, dava arkadaşlarını, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, milli birlik ve beraberliğin, toplumsal dayanışmanın üst düzeye çıktığı milli bayramlarımızdan birisidir. Bu kutlu gün okulumuzda etkinliklerle kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize  teşekkür ederiz.

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız 8.sınıflarımız ile başlamıştı. Milli Eğitim Bakanlığımızın kararı ile 7.sınıflarımız da Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına başlamış bulunmaktadır.

Ticari taksilerde seyahat eden vatandaşlarımızın güvenilir hizmet almalarını sağlamak ve yaşanabilecek sorunları en aza indirmek amacıyla hazırlanan görsellerin konu ile alakalı farkındalık ve caydırıcılığın artırılmasını sağlaması beklenmektedir.

Okulmuza ait sosyal medya hesapları aşağıdaki gibidir.

www.facebook.com/EpcilerOrta

www.instagram.com/epcilerorta

www.twitter.com/epcilerorta

Öğrenci ve öğretmenlere destek olmak üzere hazırlanan destek paketi "yardimcikaynaklar.meb.gov.tr" üzerinden erişime açıldı. Millî Eğitim Bakanlığı tüm sınıf ve kademelerde haftada beş gün yüz yüze eğitime devam ederken öğrenci ve öğretmenlere destek olmak üzere kaynak çeşitliliğini artırma kararı aldı. Karar çerçevesinde her ayın ilk haftası hazırlanan destek paketi açıklanacak.

Öğrencilerimizin hedeflerine emin adımlarla yürüyebilmesi için önemli bir paya sahip olan deneme sınavlarımızı tüm sınıf kademelerimiz için gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Toplantımız gerçekleştirdik. Toplantıya saygı duruşu ardından İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlandı. Okul Müdürümüz Mehmet HORUZOĞLU'nun konuşmalarının ardından Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu oluşturulması işlemleri gerçekleştirildi. Velilerimiz toplantının sonunda sınıf rehber ve branş öğretmenlerimizle görüşerek öğrencileri hakkında bilgilendirildi.

Velilerimizin desteğiyle daha güçlü Epçiler Ortaokulu için çalışmalarımız sürdürüyoruz.

Eyl

Okulumuz "Akif " isimli filmi izlemek için sinemaya gidiyor. 1 Ekim Cuma Saat 11.00' de gösterimi yapılacak filme okulumuz öğrencileri de katılım sağlayacaktır.

Eyl

Okulumuzun 2021/2022 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Toplantısı 3 Ekim Pazar günü okulumuz bahçesinde saat 11.00' de yapılacaktır. Değerli velilerimizin toplantıya katılımını bekleriz.

Eyl

Sonuçları bugün açıklanan Bursluluk Sınavında öğrencilerimizden Medine ALADEMİROĞLU ve Goncagül YAMAN sınavı kazanıp burs almaya hak kazanmıştır.

Başarılarından dolayı öğrencilerimizi tebrik eder emeği geçen öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz öğrencilerinin seviyelerini tespit etmek amacıyla tüm sınıf düzeylerinde Hazırbulunuşluk Sınavı uygulandı.