Mrt

Okul içi düzenlenen ve 40 öğrencimizin katıldığı mangala turnuvası çekişmeli mücadelelere sahne oldu. Rakiplerini yenerek finale kalan 7/A sınıfı öğrencimiz Aylin SARIÇİÇEK finalde 6/B sınıfından Göksel Kerim TıNKA' yı mağlup ederek şampiyon oldu ve 2 adet sinema bileti ödülünü kazandı. Katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Öğrencilerinin durumlarını görüşmek ve fikir alışverişinde bulunmak üzere toplantıya katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

2022-2023 Okul Sporları Yıldız Erkek Güreş Grekoromen müsabakalarında okulumuz takımlarda İl Birinciliği kazanmıştır. Öğrenci ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

2022-2023 Okul Sporları Yıldız Kız Bocce Dördüncüsü olan öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizitebrik ederiz.

Mrt

5,6 ve 7.sınıf örencilerimizin katılabileceği Mangala Turnuvası için başvurular Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Faruk KARAMAN'a yapılacak olup son başvuru tarihi 10 Mart Cuma günüdür. Ayrıntılı bilgiyi aşağıdaki turnuva yöneresinde bulabilirsiniz.

Şbt

Bartın Rehberlik Araştırma Merkezi bilgi paylaşımında bulunmak amacıyla okulumuzu ziyaret etti. Ziyaret kapsamında 7 ve 8. sınıf öğrencilerimize "Bağımlılıkla Mücadele" konulu bilgilendirme sunumu yapıldı.

Şbt

Kas

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri köşemiz yenilendi. Milli birlik ve beraberliğimizi geliştirmek,öğrencilerimizi iç ve dış tehlikelere karşı bilinçlendirmek amacıyla hazırlanan köşe öğrencilerimizin ilgisini çekti.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, özlem, rahmet ve minnetle anıyoruz...

Kas

Almanya Büyükelçiliği tarafından Türkiye'deki ortaokul 5.-7. sınıf öğrencilerine; iklim değişimi, atık bilinci ve temiz enerji konularında farkındalık kazandırma amacıyla başlatılan İklim İçin Bilim Okulda (İBO) projesi kapsamında okulumuzda bilim gösterisi sergilendi.

Kas

Okulumuz 6/B sınıfı öğrencilerimiz Bartın Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve  Araştırma Merkezi' nde Doç. Dr. Gülsün ŞAHAN  tarafından çocuk hakları evrensel beyannamesinde yer alan maddeleri etkinlikler ile öğrenmeye çalıştılar.

#TEKNOFEST2023 heyecanı başladı!