Milli Eğitim Bakanlığımız 7-22 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılacak Kodlama Haftasının temasını ” Cumhuriyetimizin 100. yılı” olarak belirlemiştir. Epçiler Ortaokulu olarak biz de bu etkinliğe “100.Yılı Kodla” isimli etkinliklerimiz ile katılacağız.

6/B sınıfı öğrencilerimiz M.Sertaç ÜNOĞLU öğretmenimiz rehberliğinde Amasra ve Köypark'a keyifli ve öğretici bir gezi etkinliği gerçekleştirdi.

Eyl

Bursluluk sınavını kazanan 8/A sınıfı öğrencimiz Zührenaz YAMAN'ı tebrik ederiz.

Haz

Evlerimizde kullanmadığımız kitap, defter ve atık kağıtlarımızı çöp olmaması ve doğaya kazandırılması için okulumuzda topluyoruz. Tüm öğrenci ve velilerimizin bu konuya önem vermesini bekliyoruz.

Haz

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Nesrin ÖZGEN tarafından yürütülen Doğadan İnsana eTwinning projesi kapsamında proje öğrencileri ile Güzelcehisar ve Ulus Ulukaya gezisi gerçekleştirildi.

Haz

2022-2023 eğitim-öğretim yılında öğrencilerimizin Görsel Sanatlar dersinde yapmış oldukları çalışmaların sergileneceği resim sergisine katılımınızdan onur duyarız.

May

Bilgi Korur Siber Zorbalık Yaygınlaştırma broşürümüz ile 5/B ve 6/B sınıfları ile yürüttüğümüz eTwinning projemizin tanıtımını inceleyebilirsiniz.

May

Güzel Sanatlar Lisesi okul tanıtımı amacıyla okulumuza ziyaret gerçekleştirdi. 8. sınıf öğrencilerimiz Güzel Sanatlar Lisesi ve yetetenk sınavları hakkında bilgi sahibi oldu.

May

2022-2023 eğitim öğretim yılı Okul Sporları Küçük Kız Futsal müsabakalarında il birinciliğini Epçiler Ortaokulu kazandı. Yoğun çalışma ve emeklerinin sonucu bu başarıyı kazanan kız öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenimiz İlyas AYDOĞAN'I tebrik ediyoruz.

Nis

İlimizde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama programında 5/B sınıfı öğrencimiz Hatice Nur SARIKAYA "23 Nisan" konulu şiir yarışmasında il birincisi olan şiirini okuyarak ödülünü aldı. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Nis

Ülkemize internetin gelişinin 30. yılında öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak adına internet haftasına yönelik “Epçiler Ortaokulu İnternet Kullanım Alışkanlıkları” anketimizi uyguladık. Anket analizlerimize göre e-Güvenlik politikamızda güncellemeler yapılacaktır.  Ayrıca öğrencilere yönelik güvenli internet kullanımı sunumu yapılarak öğrencilerimiz bilgilendirildi.

Nis

Müdür Yardımcımız Şerife TUTKUN ve öğretmenlerimizden Faruk KARAMAN  Türkiye, Gürcistan, Hırvatistan ve Yunanistan ülkelerinden katılımcılarla yürütülen Knowledge Protects eTwinning projesine dahil olup proje çalışmalarını yürütmektedir. Projede dünya genelinde hızla artan "siber zorbalık" konusunda öğrencilerimizi bilinçlendirici ve farkındalığı artırma amaçlı etkinlikler yapılmaktadır.

Mrt

Okul mescidimizde yenileme çalışması yapıldı. Katkı ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.