İl geneli 7. ve 8. sınıf Ortak Sınav kitapçık ve cevap anahtarları yayımlandı.

Ara

Yaşayarak Öğreniyorum projesi kapsamında Lösemili çocuklara yardımcı olabilmek için elektronik atıklarımızı toplayarak geri dönüşüme katkı sağlıyoruz.

Ara

2023 yılı Siber Zeka Bilgi Yarışması başlıyor. Ortaokul öğrencileri 28 Aralık tarihinde yarışmaya katılabilir. Detaylar için siberzeka.cbddo.gov.tr bağlantısını tıklayınız.

Ara

Taşımalı eğitim ile okulumuza gelen Akçalı köyü öğrencilerimizin ailelerini ziyaret ettik. Görüşmeye katılan velilerimiz ile öğrencilerinin durumu hakkında görüş alışverişinde bulunduk.

Ara

"Telefonumu Bırakıyorum, Kitabımı Okuyorum" diyerek tüm Bartın' ı kitap okumaya davet ediyoruz.

Ara

2023-2024 Okul Sporları Yıldız Erkekler Kros İl İkinciliğini 7/B sınıfı öğrencimiz Mustafa KAYA kazandı. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Ara

"İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı" 21 Nisan 2024 tarihinde tüm sınav merkezlerinde Türkiye saati ile 10.00'da tek oturum şeklinde gerçekleştirilecek.

Ara

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında "Geleceğe Nefes Cumhuriyete Nefes" etkinliğinde okulumuz yeşil alanına fidan dikimi yapıldı.

Okulumuza ait 1. Dönem 1. Ortak Sınav Takvimimiz yayımlandı.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da büyük bir coşkuyla kutlandı. 100. Yaşın Kutlu Olsun Türkiye'miz, Nice Yüzyıllara Cumhuriyetimiz!

Veli toplantımıza tüm velilierimizin katılımını bekliyoruz.