BARTIN / MERKEZ - Epçiler Ortaokulu

Nis

Bando Takımımızın yürüyüşü, sınıf gösterileri ve şiirler ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladık.

Mrt

Okul Sporları kapsamında düzenlenen Yıldız Kızlar Futsal müsabakalarında okulumuz tüm rakiplerini yenerek şampiyon olmuştur. Büyük bir emek gösteren futsal kız takımı öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Tüm öğrencilerimizin katılımına açık okul içi Zeka Oyunları Turnuvası için başvurular Bilişim Tek. öğretmenine yapılacak olup son başvuru tarihi 8 Mart Cuma günüdür. Mangala, Reversi, Pentago, Küre ve Kulami olmak üzere 5 farklı kategoride düzenlenecek turnuvada öğrencilerimiz sadece bir kategoriden yarışmaya katılabileceklerdir. Problem çözme, akıl yürütme ve iletişim üzerine kurulu bu etkinliğimize tüm öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz.

Şbt

3 Mart Pazar günü saat 11.00'de yapılacak olan veli toplantımıza tüm velilerimizin katılımını bekliyoruz.

Ock

Yıldızlar Floor Curling müsabakaları sonucunda Kız takımımız İl birincisi, erkek takımımız İl ikincisi ve karma takımımız İl ikincisi olmuştur. Öğrencilerimizi ve öğretmenimiz İlyas AYDOĞAN'I tebrik ederiz.

Ock

Filistindeki Müslüman kardeşlerimizin yararına düzenlenen kermes etkinliğimizde emeği ve katkısı geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Dönem sonu faaliyetleri kapsamında Epçiler Köyü Aile Sağlığı Merkezinde görevli doktorumuz Furkan Yasin TOKSÖZ öğrencilerimiz ile "Sağlık Beslenme, Obazite ve Verimli Ders Çalışma" konularında söyleşi gerçekleştirdi.

Ock

İl geneli 7. ve 8. sınıf Ortak Sınav kitapçık ve cevap anahtarları yayımlandı.

Ara

Yaşayarak Öğreniyorum projesi kapsamında Lösemili çocuklara yardımcı olabilmek için elektronik atıklarımızı toplayarak geri dönüşüme katkı sağlıyoruz.

Ara

2023 yılı Siber Zeka Bilgi Yarışması başlıyor. Ortaokul öğrencileri 28 Aralık tarihinde yarışmaya katılabilir. Detaylar için siberzeka.cbddo.gov.tr bağlantısını tıklayınız.

Ara

Taşımalı eğitim ile okulumuza gelen Akçalı köyü öğrencilerimizin ailelerini ziyaret ettik. Görüşmeye katılan velilerimiz ile öğrencilerinin durumu hakkında görüş alışverişinde bulunduk.